Kooihaven Leiden

  • "Goed bereikbaar en toch afgesloten met een hek"
  • "Perfecte locatie tussen Leiden en de Kagerplassen"
Kom 29 april helpen op de klusdag en kom daarvoor op  23 april om 15:00 naar de voorjaarsreceptie

 

Klik hier voor de fotogalerijen

De haven wordt nog in 2023 gebaggerd 

Het baggeren van de haven zal in de winter van 2023 plaatsvinden. Zoals tijden de Algemene Leden Vergadering aangekondig moeten daarvoor alle boten uit de haven zijn. Het bestuur zal proberen met de Gemeente en/of collega havens ligplaatsen te regelen voor de boten die gedurende de winter in de haven blijven liggen. Maar, let op!!

Het bestuur kan niet garanderen een oplossing te vinden. Neem dus nu alvast maatregelen als u een 'overwinteraar' bent.

 

Uw 06-nummer is voor ons belangrijk

De Whatsapp groep voor alle leden heeft nu een behoorlijk aantal deelnemers. Ook op die manier kunnen we onderling communiceren. Denk bijvoorbeeld aan ongewenste situaties in de haven, waar we elkaar op kunnen wijzen. Maar ook het bestuur kan u hiermee snel informeren. Als u nog geen uitnodiging heeft ontvangen, stuur dan een e-mail met uw 06-nummer naar voorzitter@kooihaven.nl. U wordt dan per Whatsapp uitgenodigd deel te nemen.

Uw e-mail adress is belangrijk voor de vereniging

Niet alleen bespaart dat de verniging portokosten bij communicatie, maar het is voor u ook prettig dat wij u kunnen informeren bij belangrijke wijzigingen, evenementen, etc. Wij zullen uw e-mail adres niet delen, maar slechts gebruiken voor communicatie vanuit het bestuur, de penningmeester, webmaster of de evenementen commissie. Stuurt u a.u.b een e-mail met uw gegevens naar voorzitter@kooihaven.nl of info@kooihaven.nl of penningmeester@kooihaven.nl  of evenementen@kooihaven.nl. Wij zorgen dan dat uw gegevens netjes worden geadministreerd.