Kooihaven Leiden

  • "Goed bereikbaar en toch afgesloten met een hek"
  • "Perfecte locatie tussen Leiden en de Kagerplassen"
!!! NOODVERORDENING !!! klik op deze balk voor meer info *** Nog niet in de Whatsapp groep? Mail naar voorzitter@kooihaven.nl *** NOODVERORDENING !!! klik op deze balk voor meer info *** Nog niet in de Whatsapp groep? Mail naar voorzitter@kooihaven.nl ***

 

Klik hier voor de fotogalerijen

Legionella onderzoek

Naar aanleiding van de recente Legionella monstername van de drinkwaterinstallatie en het daarna uitgevoerde onderzoek is gebleken dat er geen normoverschrijding (>100 kve/l) is aangetroffen. Alle waardes zijn hierdoor in orde bevonden. Bram Florisson, bedankt voor al je inspanningen om dit weer top geregeld te krijgen.

Henk Koelewijn Steiger

Zoals aangegeven tijdens de ALV zouden we een steiger naar Henk Koelewijn gaan vernoemen. Deze is tijdens de klusdag onthult in het bijzijn van zijn dochters. Zie hier een kleine foto impressie.

Klusdag

Dankzij een mooie opkomst van vrijwillegers ziet de haven er weer spik en span uit. Wilt u ook eens meedoen? geef uzelf dan alvast op voor de volgende klusdag via onderhoud@kooohaven.nl en kijk ook even naar de foto's. Heeft u er nog meer, e-mail ze dan.

Algemene. Leden Vergadering GAAT NIET DOOR

De Algemene Leden Vergadering gaat niet door! De aanleiding hiervoor is het Coronavirus. Wij zijn er ons van bewust dat dit niet volgens de richtlijnen van het RIVM is. Desalniettemin vinden wij dat wij onze verantwoordelijkheid moeten nemen en het belang van een ALV van een Watersportvereniging niet boven een mogelijk gezondheidsprobleem en de constant veranderende publieke opinie moeten stellen. Wij zullen u informeren zodra een nieuwe datum beken is. Excuses voor het eventuele ongemak.

Vorig jaar 5 maart 2019 is de Algemene Leden Vergadering gehouden. Tijdens deze vergadering is Henk Koelwijn postuum tot ere bestuurslid benoemd. Manus Mink en Rob van der Steen zijn benoemd tot erelid. Vind hier het verslag van de ALV 2019 en hier de foto's

Wenst u het verslag van vorig jaar nog in te zien? Vind hier het verslag van de Algemene Leden Vergadering 2018

Uw 06-nummer is voor ons belangrijk

Er is sinds kort een Whatsapp groep voor alle leden. Ook op die manier kunnen we onderling communiceren. Denk bijvoorbeeld aan ongewenste situaties in de haven, waar we elkaar op kunnen wijzen. Maar ook het bestuur kan u hiermee snel informeren. Als u nog geen uitnodiging heeft ontvangen, stuur dan een e-mail met uw 06-nummer naar voorzitter@kooihaven.nl. U wordt dan per Whatsapp uitgenodigd deel te nemen. Wellicht heeft u ook al een uitnodiging per e-mail ontvangen met daarin een Whatsapp-link. Door deze aan te klikken, komt u direct in de groep terecht.

Uw e-mail adres is belangrijk voor de vereniging

Niet alleen bespaart dat de verniging portokosten bij communicatie, maar het is voor u ook prettig dat wij u kunnen informeren bij belangrijke wijzigingen, evenementen, etc. Wij zullen uw e-mail adres niet delen, maar slechts gebruiken voor communicatie vanuit het bestuur, de penningmeester, webmaster of de evenementen commissie. Stuurt u a.u.b een e-mail met uw gegevens naar voorzitter@kooihaven.nl of info@kooihaven.nl of penningmeester@kooihaven.nl  of evenementen@kooihaven.nl. Wij zorgen dan dat uw gegevens netjes worden geadministreerd.